luni, 17 iunie 2013

In noapte

În ceas din noapte, când gongul va bate, ridică paharul şi uită amarul, că anul ce vine e numai de bine, la mulţi ani cu fericire!

Ganduri bune

Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate şi împliniri. Să fii iubit şi fericit în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!

Visele sa devina realitate

Visele de azi să devină realitate, speranţele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu. La mulţi ani!

duminică, 9 iunie 2013

Ziua deosebita

Astazi e o zi deosebita pentru tine, pasesti pe o noua treapta a vietii. Eu iti doresc sa mergi vrednic(a) pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste.

Distins

A mai trecut un an din viata ta. Priveste-l cu sufletul unui om intelept si cu ochii limpezi de copil reflectind uimirea si credinta. Iti doresc sa te insoteasca in viata doar adevaratii prieteni: dragostea si optimismul. La Multi Ani!

Pentru cei mici

Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire.

Religios

Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere!

Doar de bine

Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet. La Multi Ani!

Romantic

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani!

Nu uita sa zambesti

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

De la colegi

Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani!

Un nou inceput

Fie ca ceasta zi sa insemne inceputul a tot ceea ce-ti dorestii in viata! Astazi ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La Multi Ani!

Simplu 2

La Multi Ani, mult, mult noroc in dragoste, mult, mult succes in afaceri si multa, multa, multa sanatate!

Culege cei mai bun

Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul.

Ca un trandafir

Nu-ti doresc viata unui trandafir caci e prea scurta, nu-ti doresc nici viata unei stele caci e prea lunga. Iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele. LA MULTI ANI!

Pentru EA

Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita. Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La Multi Ani!

Inca unu

A mai trecut un an... Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. La Multi Ani!

Ziua speciala

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

Traiesteti viata

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer La Multi Ani!

Sa fi fericit

Iti urez ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata. La Multi Ani!

Bucurate

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

Am cautat

Am căutat peste tot un cadou decent, dar nu am găsit nimic potrivit pentru o persoană atât de specială ca tine! Acceptă aşadar acest gând bun însoţit de un sincer “La mulţi ani”!

Iti doresc ceva

Îţi urez tot ce nu poţi cumpăra cu bani şi bani să poţi cumpăra restul. La mulţi ani!

Bucurie

Bucurie peste ani
Portofelul plin de bani 
Noroc şi La mulţi ani !

Di tăti

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: “La mulţi ani!”

Sa crezi

Astăzi e ziua ta şi numai a ta. Astăzi trebuie să crezi cel mai mult în visele tale, căci se vor realiza, să crezi în speranţele tale, căci se vor împlini. La mulţi ani!

Iti doresc

Îţi doresc în calea vieţii 
Să urci treptele iubirii 
Şi pe drumul ce vei merge 
 Să-nflorească trandafirii.

De ziua ta

De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme şi, când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!

Ce iti doresc

De ziua ta îţi doresc atâta noroc cât să nu poţi duce, fericire câtă nu-ţi poţi închipui, atâta sănătate la câtă nu te aştepţi.

vineri, 7 iunie 2013

Petrecere frumoasa

Iti urez sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste toate greutatile vietii. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat! Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul!

Fericire

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Sarut dulce

Este cel mai dulce sarut pe care ti-l daruiesc virtual, pana va veni acea zi sa te sarut real. Te iubesc si LA MULTI ANI

Sa petrecem

Sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, la multi ani, sa petrecem, sa bem pana dimineata.

Succes

Un cer senin si fara nori ca viata ta sa fie sa ai in cale numai flori.Succes si bucurie!